Ga mee op avontuur

Ontdek het ultieme eden van Afrika met een ochtend safari in de Ngorongoro Crater, waar de gehele big 5, soms, in één keer gespot kan worden. Vind honderden olifanten en boabab bomen in Tarangire. Zoek de zeldzame boom-klimmende leeuwen in Lake Manyara National park, of bezoek Zanzibar.

Het hele jaar rond de beste safari’s, dankzij een mild klimaat, open vlaktes en een grote hoeveelheid aan dieren in Serengeti, Ngorongoro en Tarangire.

Tanzania heeft de grootste concentratie aan verschillende diersoorten van geheel Afrika. Er zijn meer dan 1000 vogelsoorten in de mooiste nationale parken.

Een ervaring om nooit te vergeten, van het kijken naar duizenden briesende gnoes die de krokodillen uit te weg gaan gedurende de grote migratie.

Waarom Oltome

Oltome Olifant Web

Verken met alle zintuigen

De geur van angst als je een groep leeuwen een zebra- of gnoekudde ziet besluipen. Leeuwen brullen, olifanten toeteren, buffels vallen aan en zebra’s grazen naast je tent, kijkend naar de zonsondergang op ngorongoro kraterrand.

Oltome Leeuw Web

Het ultieme Eden

Tijdens een meerdaagse safari verken je een groot aantal habitats en ecosystemen, elk met zijn eigen sfeer en dieren in het wild. Vind het ultieme Eden van Afrika met een ochtend game drive in Ngorongoro Crater, waar alle big five tegelijk kunnen worden gespot.

Oltome Zebra Web

24 uur per dag

Je doet niet alleen een gamedrive of wandeling, je beleeft de wildlife-ervaring 24 uur per dag. Doorkruis uitgestrekte open landschappen of kampeer in het wild en word wakker met zebra’s en buffels die rond je tent grazen.