Icon 76x76

Reizen & werken

Heb je er ooit aan gedacht om vrijwilligerswerk te doen of stage te lopen in Afrika terwijl je jezelf verbindt met de lokale levensstijl en gemeenschap?

Vrijwilligerswerk doen in Afrika is een geweldige ervaring en zorgt ervoor dat je de lokale bevolking echt leert kennen. Het kan levens veranderend zijn! Onze missie is om het project bij te staan en te ondersteunen om op de lange termijn economisch en organisatorisch zelfvoorzienend te worden.

Stage

Oltome Adventures and Safaris werkt nauw samen met het Umoja project in Moshi (Tanzania) door het ondersteunen van families en kinderen. De oprichtster van het project is Henny Schuurmans die van origine uit België komt, maar nu in Moshi woont om de kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen in een dagopvang.

Santus is al sinds 2010 betrokken in het project. In het begin zat dit in het ondersteunen in kleine zaken en later werd Santus project assistent. Hier heeft hij meerdere projecten gemanaged en vrijwilliger-events georganiseerd. Hierdoor blijft het onze droom en doel om dit project met verstandelijk beperkte mensen te blijven helpen via Oltome.

Vrijwilligerswerk

Combineer je vrijwilligerswerk met een aantal mooie Tanzaniaanse activiteiten. Gedurende je verblijf in Tanzania zul je vele andere vrijwilligers vinden die verschillende excursies ondernemen zoals; op safari gaan, de Kilimanjaro beklimmen, luieren op het strand in Zanzibar of een van de dagexcursies in de buurt van je verblijf.

We proberen de vrijwilligers en sponsors te voorzien in hun wensen. Op deze manier zijn ze er zeker van dat al het geld weer geïnvesteerd wordt in het Umoja project.
Op deze fantastische manier ben je er zeker van dat je de lokale bevolking helpt zonder allerlei tussen stations.
Als je vragen hebt over een stage of vrijwilligerswerk mag je ook altijd bij ons aankloppen.
Mocht je nog meer informatie willen over het Umoja project, neem dan zeker een kijkje op hun website. Welcome to the Umoja Center (umoja-center.com)