Let’s smile together

Oltome Adventures and Safaris organiseert al meer dan 10 jaar safari’s en excursies in Tanzania. Dit is je kans om de Kilimanjaro te zien,  de eindeloze vlaktes van de Serengeti, het witte strand van Zanzibar en landschappen vol met wilde dieren. Onderweg maak je ook nog kennis met de prachtige cultuur van de Tanzanianen.

Wordt geïnspireerd door onze excursies in Tanzania. Oltome Adventures and Safaris bied de safari’s en excursies zowel individueel als in kleine groepen aan. We helpen je graag om je unieke “once in a lifetime” safari samen te stellen.

‘Karibu Tanzania’! (Welkom in Tanzania)

Lokale gidsen

Oltome heeft zijn eigen lokale safari gidsen die meer dan 10 jaar ervaring hebben in hun werk. Sommige zijn vrienden, familie of gewoon collega’s van ons. De relatie die Oltome heeft met hun werknemers is uniek. Hierdoor kunnen wij klanten nog meer bieden dan ze verwachten. Samen met jou en onze collega’s kijken we naar elke stap die jouw vakantie comfortabel en indrukwekkend maakt.

Wat kan je van ons verwachten?

We luisteren goed naar jouw wensen, startende met advies op maat betreffende safari’s, maar ook vluchten, verblijf en activiteiten. Oltome heeft ook een aantal vooraf gemaakte pakketten die onze klanten als onvergetelijk hebben ervaren.Wij geloven dat ook deze pakketten uniek zijn en de meeste plekken en activiteiten van jouw bucket list afstrepen.

Het maakt niet uit als je geen voorkennis hebt van Tanzania, toen Loes naar Tanzania kwam, had ze dit ook niet. Maar geloof het of niet, samen kunnen wij meer dan genoeg informatie geven om jouw reis onvergetelijk te maken.

Waarom Oltome

De naam Oltome staat voor Olifant in de Maasai taal. We doen dan ook ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de lokale bevolking zo veel mogelijk te ondersteunen. Oltome staat voor behoud van natuur, daarom maken we een percentage van onze winst over naar milieu organisaties in Moshi. Hierdoor geven we terug aan de bevolking en een stukje van de wereld. Oltome is ook onderdeel van de internationale NGO, Umoja project. Dit project probeert zoveel mogelijk mensen met een verstandelijke beperking en hun familie te ondersteunen.

Waarom Oltome adventures?

We zijn een klein lokaal bedrijf in Nederland. Door Santus zijn kennis, ervaring en contacten in Tanzania en Loes haar ervaringen als Nederlandse vakantieganger en de wensen die hier bij horen zal uw vakantie een uniek avontuur worden.